Cold Hawaii Film Festival

Så er weekendens film festival vel overstået.

Det var min første festival, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente.

Fredag var det B-films fremvisning - de film der ikke kom med i finalen - og lørdag blev den store A-finale afviklet.

Det hele blev krydret med levende musik, DJ, strand oprydningsdag, mad og besøg fra den netop Oscar-nominerede kort-film instruktør fra Danmark Aske Bang.

En helt igennem super weekend.

Lidt blandet niveau på fredagens film, men de 2 bedste gik fortjent videre til a-finalen.

Eneste malurt i bægeret er at 8 ud af 10 film handlede om paddel-surfing. Kun 2 havde windsurfing og SUP- surfing med som tema - men det rammer jo bare tilbage på vores eget windsurfing miljø - vi skal gøre det bedre til næste år ;-)

Vinderen af festivalen var "Segla utan vind", er en lidt anderledes film, der tog fast i begrebet -narkomani - eller afhængighed af surfing - virkelig god film, der med humor, udfolder et tema, som alle surfere kender til - det sidder i kroppen af dig det meste af tiden - indtil du er kommet afsted på din næste surftur.

Fortjent vinder.

Alle filmene fra weekenden kan ses på https://vimeo.com/coldhawaiifilmfestival.

Størst indtryk gjord dog den danske handicap-surfer Bruno Hansens film om hans liv og passion for havet - "Ocean therapy" - en film der bare skal ses.

Scenen hvor han forsøger at begå selvmord for 2. gang, men bliver reddet af en bølge, er en af de mange stærke scener der er i denne film. Meget livs inspiration at hente i de 49 minutter filmen varer.

Bruno Hansen havde en hilsen til festivalen, og undskyldte at han ikkekunne komme i år - men han har meldt sin ankomst til næste år, jeg glæder mig allerede ;-)

Stor tak til alle de frivillige i Klitmøller, der gjorde denne weekend muligt - respekt.

Aloha og Shaka

Nok eneste sted i DK, hvor "våbenhuset" ser således ud, inden man går ind til det allerhelligeste - indgangen til filmfestivalen :-)

Der blev givet gas på dansegulvet lørdag aften ;-)


Recent Posts
Archive