top of page

Cold Hawaii Film Festival

Så er weekendens film festival vel overstået.

Det var min første festival, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente.

Fredag var det B-films fremvisning - de film der ikke kom med i finalen - og lørdag blev den store A-finale afviklet.

Det hele blev krydret med levende musik, DJ, strand oprydningsdag, mad og besøg fra den netop Oscar-nominerede kort-film instruktør fra Danmark Aske Bang.

En helt igennem super weekend.

Lidt blandet niveau på fredagens film, men de 2 bedste gik fortjent videre til a-finalen.

Eneste malurt i bægeret er at 8 ud af 10 film handlede om paddel-surfing. Kun 2 havde windsurfing og SUP- surfing med som tema - men det rammer jo bare tilbage på vores eget windsurfing miljø - vi skal gøre det bedre til næste år ;-)

Vinderen af festivalen var "Segla utan vind", er en lidt anderledes film, der tog fast i begrebet -narkomani - eller afhængighed af surfing - virkelig god film, der med humor, udfolder et tema, som alle surfere kender til - det sidder i kroppen af dig det meste af tiden - indtil du er kommet afsted på din næste surftur.

Fortjent vinder.

Alle filmene fra weekenden kan ses på https://vimeo.com/coldhawaiifilmfestival.

Størst indtryk gjord dog den danske handicap-surfer Bruno Hansens film om hans liv og passion for havet - "Ocean therapy" - en film der bare skal ses.

Scenen hvor han forsøger at begå selvmord for 2. gang, men bliver reddet af en bølge, er en af de mange stærke scener der er i denne film. Meget livs inspiration at hente i de 49 minutter filmen varer.

Bruno Hansen havde en hilsen til festivalen, og undskyldte at han ikkekunne komme i år - men han har meldt sin ankomst til næste år, jeg glæder mig allerede ;-)

Stor tak til alle de frivillige i Klitmøller, der gjorde denne weekend muligt - respekt.

Aloha og Shaka

Nok eneste sted i DK, hvor "våbenhuset" ser således ud, inden man går ind til det allerhelligeste - indgangen til filmfestivalen :-)

Der blev givet gas på dansegulvet lørdag aften ;-)


Recent Posts
Archive
bottom of page